Pink Bow Tie

Selasa, 6 Ogos 2013

[k-drama] Detectives in Trouble

hye salam satu malaysia 

hahaha dalam kesibukan bulan puasa sempat lagi ekin menonton drama korea..drama ni disiarkan di tv tapi disebabkan lambat  nak habis ekin pun  men'download' bagi cepat2 sikit habis...kalau sekali dah sangkut rasa tak sabar nak tahu ending dia..rasa berdebar gitu...

cerita ni tahun 2011  ttg penyiasatan..ekin jarang tgk  drama korea  ttg detective nie ..tapi best juga sebab kita akan rasa tertanya2 siapa la pembunuh sebenar atau macam mana la dia boleh lakukan penjenayah ni ..dengan mennonton drama macam ni la baru kita tahu "ooo dia buat macam tu rupanya" lagipun ekin mmg minat cerita menyiasat ni seperti detective conan..ok la jom kita menyiasat drama nie..


cerita ni mengenai seorang penyiasat yang menjadi detective untuk mencari punca kematian anaknya dan terpaksa berkerja dibawah ketua yang merupakan punca anaknya mati tetapi sebenarnya terdapat satu rahsia disebalik kemalangan itu.muncul pula seorang wartawan yang sentiasa mengikut detective ini semasa menyiasat bagi mendapat cerita2 disebalik penjenayah untuk mendapat cerita sebenar dan tanpa pengetahuan dia sebenarnya bapanya adalah seoarng penjenayah..terdapat banyak rahsia disitu .maka anda yang berminat atau rajin boleh la men'download' untuk mengetahui cerita selanjutnya.

This drama focuses on a group of detectives in the Seoul Gangnam Police Homicide Division who solve crimes based on real-life cases with their variety of skills and investigative methods. At the forefront of the team is the impulsive and hotheaded detective Park Se-hyuk and the cold, commanding police chief, Jung Il-do. Park Se-hyuk’s passion for his work and rough personality results in a tendency to take action first before thinking later, in contrast with Jung Il-do's by-the-book style.









credit:

2 ulasan:

  1. ada mse nnt nk tgk la..hrp2 ada org yg dh de cte ni.sng skit transfer je.xyah download2,he3

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    BalasPadam