Pink Bow Tie

Isnin, 1 Julai 2013

Segmen : " I'm KING Of Followers "




こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

32 ulasan:

  1. Terima kasih sebab sudi join :D
    Sudi2 lah blogwalking

    --> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

    Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
    Mungkin awak? hihi.
    Selamat berjuang XD

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum .

    Hyep 

    Join segmen yang sama .

    Dah follow awak 

    Do visit me back

    http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  3. hai..good luck ye awk..sye dtg drp GA yg sme.. :)
    http://kisahnadiah.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers-by-atin-tory.html

    BalasPadam
  4. Dari GA yang sama , done follow
    http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  5. hai... dari segmen yang sama.. follower #403

    BalasPadam
  6. hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    jom blogwalking ..:)

    BalasPadam
  7. dari GA yg sm.. fiza follow sini..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  8. hi... princess datng bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  9. wish u gud luck.. dari segmen yg sama
    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  10. yana rakan blog kamu yg ke 406....jmput follow blog yana
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  11. Datang balas kunjugan . Jom ke blog saya ^^
    http://aryshasuju.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  12. thanks. fllo blik sini ^^ http://iqwa-niera.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  13. SALAM. DARI SEGMEN YANG SAMA.

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    JOIN segmen dibawah juga ye

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

    BalasPadam
  14. hai done follow dari segmen yg sama :) http://www.jasminejiffry.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers_2.html

    BalasPadam
  15. bw here http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  16. Hai.. Datang dari segmen yang sama. Good luck! ;)
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  17. done follow you~ hehe .. xD http://intannursyafiqah.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html?showComment=1372767336802#c863784408515901525

    BalasPadam
  18. blogwalking here .... http://ninakaryana.blogspot.com/2013/06/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  19. dr segmen yg sama .. jemput bw blog saya :) gudluck !
    http://www.niechy26.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  20. Singgah & Follow sini dari segmen yang sama`..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  21. Salam hye k-popper..datang sini dari segmen yang same,mind visit me back?? :)
    http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum , saya singgah sini jap :) follow sini ^^
    sudi singgah lah sana :)
    good luck ^^
    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  23. anneyong ~ try visit here too
    http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    feel free to follow me if you want :D
    btw, done follow you :)

    BalasPadam
  24. Thanks sebab singgah kat blog anis . Done follow you too . :)

    http://justpinkdiary.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum. Saya dari segmen yang sama. Done follow you.

    Visit me back : http://pwincesstowy.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    BalasPadam
  26. Balasan
    1. sorry komen ni ekin terpadam ..mgkin pening2 lalat kot sebab lapar heheh...

      Padam
  27. Balasan
    1. sorry komen ni ekin terpadam ..mgkin pening2 lalat kot sebab lapar heheh...

      Padam
  28. Balasan
    1. sorry komen ni ekin terpadam ..mgkin pening2 lalat kot sebab lapar heheh...

      Padam