Pink Bow Tie

Isnin, 21 Januari 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.

hye salam satu malaysia

hari ini ekin update pasal segmen jer kan..entah la semenjak dua menjak ni x ada mood nak taip entri ..idea pun dah macam kekosongan pulak di kepala ini..(ayat skema sangat heheh)apa2 jom terjah segmen ini lagipun boleh tambah kenalan sesama blogger...x gitu cik kiah hehehe (mana datang cik kiah entah)

klik banner untuk join

follower mis ekin: 261




13 ulasan:

  1. done follow sini :D
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. done follow :) join segment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  3. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Singgah sini dari segmen yang sama...
    Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  5. SALAM, dari segmen yang sama,

    Done follow,

    Jemput singgah n follow sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    TQ, ;-)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. Follow blog ni. Like page awak n follow tweet awak jugak :D * kalau takde tweet n page tu takpe la. still SD follow blog awak :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil.html

    Jemput join segmen saya yang tak seberapa ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    Saya ucapkan ribuan terima kasih bagi yang sudi join segmen saya ni.. SENYUM SOKMOLAH

    BalasPadam
  7. singgah n follow

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  8. hai, salam perkenalan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

    BalasPadam
  9. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
  10. hye..salam perkenalan daripada BudakPj...dah follow blog nie..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/

    Jemput ler datang jenguk2 blog saya plak..kalau rajin jemput follow yee ^_^

    BalasPadam
  11. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  12. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  13. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    BalasPadam