Pink Bow Tie

Khamis, 3 Januari 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

hye salam satu malaysia

sila klik banner..


jom rakan2 ku sekalian kita masuk contest blog paling cantik 2013..ekin saje jer masuk walaupun tahu blog mis ekin nie bukannya cantik sangat pun ..hehehe apa2 percayalah pada diri sendiri ..yakin boleh..


Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey  serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.
Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
p/s :ada hadiah la..nak kemaskan blog  bagi gempak gitu heheh

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. Singgah n follow sini.. dari segmen yang sama jugak.

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

    Jemput join 1st GA sy
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/1st-new-year-give-away-by-sd.html

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama. Yura follow sini. Hope sudi follow yura balik ^^ kat sini http://nakahime.blogspot.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

    BalasPadam
  3. dari contest yg same ,sudah follow blog ni ^^ singgah blog ni

    BalasPadam
  4. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    BalasPadam